Εφαρμογές της Επιστήμης της Διατροφής και της Φυσικής Άσκησης

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο την παροχή βασικών γνώσεων αλλά και κατάρτισης σε ειδικά θέματα που άπτονται της επιστήμης της διατροφής και τις αρχές της Προαγωγής Υγείας για την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών. Με βάση τη σύγχρονη βιβλιογραφία και τα νεότερα δεδομένα στον τομέα της επιστήμης της διατροφής και της φυσικής αγωγής, το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει στον επαγγελματία υγείας δεξιότητες και γνώσεις που θα του φανούν χρήσιμες στην συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας αλλά και σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται για το αντικείμενο. Πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν :

  • Επαγγελματίες Υγείας
  • Επαγγελματίες της Φυσικής Αγωγής  
  • Επαγγελματίες Επιστήμης Χημείας των Τροφίμων
  • Επαγγελματίες που ασχολούνται με το φάρμακο, τα συμπληρώματα διατροφής και τα προϊόντα ειδικής διατροφής
  • Όλοι όσοι ενδιαφέρονται σε προσωπικό επίπεδο

 

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Διατροφή, Μεσογειακή Δίαιτα, Αντιμετώπιση Καρδιαγγειακών Νοσημάτων και COVID-19

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διατροφή, Μεσογειακή Δίαιτα, Αντιμετώπιση Καρδιαγγειακών Νοσημάτων και COVID-19» εμπίπτει στον ευρύτερο τομέα της κλινικής διατροφής και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας αλλά και στο ευρύ κοινό. Η κατεύθυνση του προγράμματος είναι διττή, καθώς αφορά τόσο την πρόληψη καρδιαγγειακών […]

Emerging Food-borne Diseases

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Emerging Food Borne Diseases» έχει ως σκοπό να παράσχει στον εκπαιδευόμενο ένα σύμπλεγμα γνώσεων που αφορούν στη σύγχρονη μικροβιολογία των τροφίμων περιγράφοντας τους κυριότερους μικροοργανισμούς που προκαλούν τροφιμογενείς λοιμώξεις ?ιοί, βακτήρια, μύκητες, παράσιτα?, τους μηχανισμούς με τους […]

Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)» έχει ως σκοπό να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τεκμηριωμένη και αξιοποιήσιμη γνώση για το Σύστημα HACCP, να εξοικειωθούν με τις συνθήκες παραγωγής, […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Δημιουργία και Διαχείριση Αγροτικών Επιχειρήσεων

Σκοπός του προγράμματος είναι να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια στους/στις εκπαιδευόμενους/ες ώστε να δημιουργήσουν, να οργανώσουν και να διαχειριστούν τη λειτουργία μιας αγροτικής επιχείρησης, καλλιεργώντας, μεταξύ άλλων, δεξιότητες που σχετίζονται με τις ανταγωνιστικές τεχνικές διοίκησης και οργάνωσης αγροτικών επιχειρήσεων και […]

Δημιουργία Δυναμικών Web Sites με το Joomla

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δημιουργία Δυναμικών Web Sites με το Joomla!» έχει ως σκοπό την εκμάθηση τόσο των βασικών όσο και προχωρημένων δυνατοτήτων του Joomla! μέσα από 13 εκπαιδευτικές ενότητες που περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία ολοκληρωμένων και λειτουργικών […]

HACCP: Food - borne Biological Hazards Analysis

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «HACCP: Food - borne Biological Hazards Analysis» έχει αναπτυχθεί με σκοπό να προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια και την απαιτούμενη κατάρτιση σχετικά με το πεδίο της Μικροβιολογίας των τροφίμων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην μεγάλη συνάφειά της με τη […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

WordPress MasterClass για αρχαρίους

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα WordPress από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Μάθε να φτιάχνεις το δικό σου site, χωρίς τεχνικές γνώσεις, με τιμή από 176€.

Copyright © 2021 - 2025 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram