Πιστοποίηση με μονάδες ECVET μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ - Διαιτολογία - Διατροφή

Θεματολογία

Θεματολογία

Πανεπιστήμιο

Πανεπιστήμιο

Επαγγελματίας του Τομέα της Υγείας, της Διατροφής και των Τροφίμων: Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών (Covid-19, Γρίπη)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Ελληνική Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Μαγειρική & Ελληνική Κουζίνα» έχει ως σκοπό να δώσει τις κατάλληλες βάσεις σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το θεματικό αυτό πεδίο, ξεναγώντας τους βήμα-βήμα από την παράδοση έως το σήμερα. Έτσι, μέσα από πρακτικές ενότητες […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Σύγχρονη Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην […]

Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής» καλύπτει ένα κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση η οποία αφορά στην διατροφή, τη χημεία τροφίμων και την τεχνολογία τροφίμων. Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρουσιαστούν με ολιστικό τρόπο στοιχεία […]

Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων στον Τομέα της Ποιότητας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων Στον Τομέα της Ποιότητας» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών αλλά και επαγγελματιών άλλων κλάδων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του Ποιοτικού Ελέγχου των τροφίμων. Γι' αυτό, […]

Παραγωγή Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παραγωγή Γαλακτοκομικών Προϊόντων» παρέχει στους εκπαιδευόμενους όλες τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις σχετικά με τη μεταποίηση γάλακτος και την παραγωγή τυριών σύμφωνα με τους Κανονισμούς, τα διεθνή πρότυπα και την Ελληνική Νομοθεσία. Κατά τη διάρκεια του […]

Κλινική Διατροφή

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κλινική Διατροφή» έχει ως βασικό σκοπό την εξοικείωση με τη σωστή διατροφή και τις ιδιαίτερες καταστάσεις που προκύπτουν σε σχέση με την υγεία και τη διατροφή, αλλά και την επαρκή κατάρτιση για την υποστήριξη ατόμων ή ομάδων, […]

Επιστήμη Διατροφής και Φυσικής Άσκησης με Χρήση Ψηφιακών Εφαρμογών

Σκοπός του προγράμματος, είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων/ουσών σε ειδικά θέματα που άπτονται της επιστήμης της διατροφής και τις αρχές της προαγωγής υγείας για την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών, με την παράλληλη χρήση κατάλληλων ψηφιακών εργαλείων (π.χ. φορητών και ενδυτών συσκευών) […]

Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής» έχει ως στόχο την ενημέρωση και εμβάθυνση στην προβληματική των τριών κύριων Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, δηλαδή της Ψυχογενούς Ανορεξίας, της Ψυχογενούς Βουλιμίας και της Διαταραχής Υπερφαγίας. Χωρίζεται σε τρία μέρη-μαθήματα, ένα για κάθε Διαταραχή. […]

Διατροφή, Μεσογειακή Δίαιτα και Αντιμετώπιση Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διατροφή, Μεσογειακή Δίαιτα και Αντιμετώπιση Καρδιαγγειακών Νοσημάτων» εμπίπτει στον ευρύτερο τομέα της κλινικής διατροφής και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας αλλά και στο ευρύ κοινό. Η κατεύθυνση του προγράμματος είναι διττή, καθώς αφορά τόσο την πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων […]

Ασφάλεια (HACCP) & Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000 & ISO9001

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ασφάλεια (HACCP) και Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000 & ISO9001» αποσκοπεί στην απόκτηση, από τον εκπαιδευόμενο, ιδιαίτερα χρήσιμης γνώσης και τεχνογνωσίας σχετικά με την Υγιεινή, την Ασφάλεια και την Ποιότητα των τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα, ο εκπαιδευόμενος μετά την […]

Αμπελουργία και Οινολογία: Δεξιότητες Παραγωγής, Διάθεσης και Κατανάλωσης του Οίνου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αμπελουργία και Οινολογία: Δεξιότητες Παραγωγής, Διάθεσης και Κατανάλωσης του Οίνου» αποτελεί μια εισαγωγή στην αμπελουργία, την οινολογία, την οργανοληπτική αξιολόγηση και το marketing του κρασιού. Αρχικά, δίνονται οι βασικές αρχές που διέπουν την αμπελοκαλλιέργεια, ακολουθεί η παράθεση […]

Personal Trainer Nutrition Coach

Σκοπός του προγράμματος ''Personal Trainer Nutrition Coach''   είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τις βασικές έννοιες της διατροφής στο πεδίο του personal training, προκειμένου να μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη αθλητική διατροφική εκπαίδευση, βασισμένη στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα. Στο πλαίσιο […]

Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)» έχει ως σκοπό να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τεκμηριωμένη και αξιοποιήσιμη γνώση για το Σύστημα HACCP, να εξοικειωθούν με τις συνθήκες παραγωγής, […]

Εφαρμογές της Επιστήμης της Διατροφής και της Φυσικής Άσκησης

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο την παροχή βασικών γνώσεων αλλά και κατάρτισης σε ειδικά θέματα που άπτονται της επιστήμης της διατροφής και τις αρχές της Προαγωγής Υγείας για την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών. Με βάση τη σύγχρονη βιβλιογραφία και τα νεότερα […]

Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Αμπελουργία και Οινολογία: Παραγωγή, Διάθεση και Κατανάλωση του Οίνου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αμπελουργία και Οινολογία: Παραγωγή, Διάθεση και Κατανάλωση του Oίνου» αποτελεί μια εισαγωγή στην αμπελουργία, την οινολογία, την οργανοληπτική αξιολόγηση και το marketing του κρασιού. Αρχικά, δίνονται οι βασικές αρχές που διέπουν την αμπελοκαλλιέργεια, ακολουθεί η παράθεση όλων […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
bookchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram