Personal Trainer Nutrition Coach

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Σκοπός του προγράμματος ''Personal Trainer Nutrition Coach''   είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τις βασικές έννοιες της διατροφής στο πεδίο του personal training, προκειμένου να μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη αθλητική διατροφική εκπαίδευση, βασισμένη στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες/ουσες, μέσα από μία δομημένη και οργανωμένη μεθοδολογία, αρχικά θα διδαχθούν τα βασικά χαρακτηριστικά, τα εργαλεία και τις τεχνικές των επιτυχημένων personal trainers διατροφής, διευκολύνοντας έτσι την κατανόησή τους. Έμφαση δίνεται στην ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, στην αποτελεσματική χρήση των social media και στις προτάσεις για ένα ορθολογικό μοντέλο χρέωσης πελατών. Επιπρόσθετα, επιχειρείται η εμβάθυνση σε θέματα που αφορούν την αξιολόγηση των αθλούμενων, μέσα από τους ανθρωπομετρικούς δείκτες, τους δείκτες φυσιολογίας και τα εργαστηριακά ευρήματα, από το ιστορικό υγείας και τη λειτουργικότητα, αλλά και από την αξιολόγηση του γενικότερου τρόπου σκέψης, της ψυχολογικής κατάστασης και τις φυσικές δυνατότητες του κάθε αθλούμενου. Οι εκπαιδευόμενοι/ες θα διακρίνουν τη σημασία της πολύπλευρης αξιολόγησης που οδηγεί στον προσδιορισμό συγκεκριμένων στόχων και επιθυμητών αποτελεσμάτων για κάθε αθλούμενο. Το πρόγραμμα επιδιώκει να εισαγάγει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες στην επιστήμη της διατροφής. Παράλληλα, παρουσιάζονται η σημασία των διαφόρων γευμάτων κατά την αθλητική προετοιμασία, η κατάλληλη διαχείριση του σωματικού βάρους ανάλογα με τον επιθυμητό στόχο κάθε αθλούμενου, η εξειδίκευση του διαιτολογίου ανάλογα με το επιλεγόμενο διατροφικό μοντέλο και η σωστή στρατηγική θρέψης, ώστε να αποφεύγονται επικίνδυνες καταστάσεις και να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αθλητικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με έναν πρακτικό οδηγό διατροφικών οδηγιών για υγιείς και ασθενείς αθλούμενους, για αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με θρεπτικά συστατικά και με διατροφικά πλάνα για εξειδικευμένα αθλήματα και με πρακτικές συμβουλές για μέγιστη αθλητική απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Επαγγελματίας του Τομέα της Υγείας, της Διατροφής και των Τροφίμων: Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών (Covid-19, Γρίπη)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Ελληνική Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Μαγειρική & Ελληνική Κουζίνα» έχει ως σκοπό να δώσει τις κατάλληλες βάσεις σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το θεματικό αυτό πεδίο, ξεναγώντας τους βήμα-βήμα από την παράδοση έως το σήμερα. Έτσι, μέσα από πρακτικές ενότητες […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Σύγχρονη Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Καρδιακή Ανεπάρκεια: Διεπιστημονική Προσέγγιση

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καρδιακή ανεπάρκεια: διεπιστημονική προσέγγιση» έχει ως σκοπό να προσφέρει στον επιστήμονα υγείας, τον ιατρό, τον νοσηλευτή και τον φυσικοθεραπευτή τη γνώση για τις δυνατότητες που έχουμε σήμερα για πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της Καρδιακής Ανεπάρκειας και […]

Εικονική Πραγματικότητα (VR) σε Βασικές Επείγουσες Ιατρικές Τεχνικές στην Πρωτοβάθμια Αντιμετώπιση του Βαρέως Πάσχοντα Ασθενούς

Για πρώτη φορά το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών διαθέτει πρόγραμμα που βασίζεται στη μέθοδο της εικονικής πραγματικότητας και εστιάζει στην παρουσίαση, εμπέδωση και συνδυαστική κατανόηση των ειδικών γνώσεων και τεχνικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη διασωλήνωση ασθενούς και ιδιαιτέρως για […]

Ζητήματα Επιχειρηματικότητας και Επιχειρήσεων στον Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος

Σκοπός του προγράμματος "Ζητήματα Επιχειρηματικότητας και Επιχειρήσεων στον Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος", είναι η διερεύνηση των βασικών αρχών και ζητημάτων που διέπουν την επιχειρηματικότητα στον τομέα της Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, μέσω της παρουσίασης κρίσιμων εννοιών και […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram