Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «HACCP: Food - borne Biological Hazards Analysis» έχει αναπτυχθεί με σκοπό να προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια και την απαιτούμενη κατάρτιση σχετικά με το πεδίο της Μικροβιολογίας των τροφίμων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην μεγάλη συνάφειά της με τη Δημόσια Υγεία στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης των τροφιμογενών λοιμώξεων και των επιδημικών εξάρσεων που έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά στη σύγχρονη εποχή. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP και στον τρόπο σχεδίασης και εφαρμογής του στις βιομηχανίες και στις επιχειρήσεις τροφίμων. Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε αποφοίτους σχολών επιστημών υγείας, των τμημάτων Χημείας, Βιολογίας, Γεωπονίας κ.λπ., σε κρατικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας που είναι εντεταλμένες για τον έλεγχο της εφαρμογής των κανόνων υγιεινής, καθώς και σε επιχειρήσεις ή βιομηχανίες τροφίμων.
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Dexiotites.gr