Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)» έχει ως σκοπό να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τεκμηριωμένη και αξιοποιήσιμη γνώση για το Σύστημα HACCP, να εξοικειωθούν με τις συνθήκες παραγωγής, επεξεργασίας και διακίνησης τροφίμων, να εκπαιδευτούν στην αναγνώριση των πιθανών κινδύνων κατά τη διάρκεια μιας παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων, αλλά και να αποκτήσουν ένα σημαντικό εφόδιο στο πεδίο της ανάπτυξης και σχεδιασμού του συστήματος HACCP σε μια επιχείρηση τροφίμων. Με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ο εκπαιδευόμενος θα έχει αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων με την εφαρμογή και λειτουργία του Συστήματος HACCP, θα έχει αποκτήσει βασικές γνώσεις σχετικά με την ιστορική εξέλιξη του Συστήματος και την αναγκαιότητα εφαρμογής του σήμερα και θα έχει κατανοήσει τις μεθόδους ανάπτυξής του.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής» καλύπτει ένα κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση η οποία αφορά στην διατροφή, τη χημεία τροφίμων και την τεχνολογία τροφίμων. Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρουσιαστούν με ολιστικό τρόπο στοιχεία […]

Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων στον Τομέα της Ποιότητας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων Στον Τομέα της Ποιότητας» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών αλλά και επαγγελματιών άλλων κλάδων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του Ποιοτικού Ελέγχου των τροφίμων. Γι' αυτό, […]

Παραγωγή Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παραγωγή Γαλακτοκομικών Προϊόντων» παρέχει στους εκπαιδευόμενους όλες τις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις σχετικά με τη μεταποίηση γάλακτος και την παραγωγή τυριών σύμφωνα με τους Κανονισμούς, τα διεθνή πρότυπα και την Ελληνική Νομοθεσία. Κατά τη διάρκεια του […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (HRM)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διοίκηση ανθρώπινων πόρων (HRM)» εστιάζει στη σημασία που έχει ο ανθρώπινος παράγοντας στη λειτουργία, αλλά και την κερδοφορία των επιχειρήσεων. Η επιλογή και στρατολόγηση του προσωπικού, η εκπαίδευση και ανάπτυξή του, οι τεχνικές ενίσχυσης της εργασιακής αποτελεσματικότητας, […]

Γαστρονομία και Οίνος: Βασικές Αρχές και Μέθοδοι

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην τέχνη και στην επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυγχάνοντας τη διασύνδεση των θεωρητικών προσεγγίσεών της με την κατανάλωση οίνου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη μεσογειακή και […]

Εργαστήρια Δεξιοτήτων στα Σχολεία - Περιβάλλον, Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη

Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις απαραίτητες γνώσεις και τα διδακτικά εργαλεία, ώστε να μπορούν να συμβάλλουν στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε θέματα που είναι κρίσιμης σημασίας για […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2025 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram