Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων στον Τομέα της Ποιότητας

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων Στον Τομέα της Ποιότητας» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών αλλά και επαγγελματιών άλλων κλάδων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του Ποιοτικού Ελέγχου των τροφίμων. Γι' αυτό, παραθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που καλείται να έχει ένα στέλεχος εργαστηρίου τροφίμων στον τομέα της ποιότητας, προκειμένου να διεξάγει τον έλεγχο ποιότητας (δειγματοληψία, χημικές, μικροβιολογικές αναλύσεις κ.ά.) του εκάστοτε τροφίμου, όπως ορίζεται από την ισχύουσα Ελληνική/Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Επιπλέον, περιγράφει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, τις βασικές αρχές των προτύπων ΙSO 22000 και ΙSO 9001, αλλά δίνονται και οι κατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή του συστήματος ασφάλειας τροφίμων (HACCP).

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Επαγγελματίας του Τομέα της Υγείας, της Διατροφής και των Τροφίμων: Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών (Covid-19, Γρίπη)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Ελληνική Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Μαγειρική & Ελληνική Κουζίνα» έχει ως σκοπό να δώσει τις κατάλληλες βάσεις σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το θεματικό αυτό πεδίο, ξεναγώντας τους βήμα-βήμα από την παράδοση έως το σήμερα. Έτσι, μέσα από πρακτικές ενότητες […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Σύγχρονη Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Μαθησιακές Δυσκολίες: Αξιολόγηση και Στρατηγικές Παρέμβασης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθησιακές Δυσκολίες: Αξιολόγηση και Στρατηγικές Παρέμβασης» έχει ως στόχο να εφοδιάσει τον εκπαιδευόμενο με επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους υποστήριξης παιδιών σχολικής ηλικίας με δυσκολίες μάθησης. Παρουσιάζει τις σύγχρονες προσεγγίσεις για την έννοια, τα χαρακτηριστικά και την αξιολόγηση των […]

Fake News, Προπαγάνδα και Fact-Checking

Σκοπός του προγράμματος Fake News, Προπαγάνδα και Fact-Checking είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με το φαινόμενο των παραποιημένων ειδήσεων, τους βασικούς τύπους αυτών, αλλά και τους λόγους που οδηγούν στον πολλαπλασιασμό τους. Στο πλαίσιο αυτό, αρχικά, επιχειρείται μία κοινωνιολογική θεώρηση […]

Αστικός Γεωτουρισμός στην Πόλη των Αθηνών

Ο γεωτουρισμός, ως μια νέα εναλλακτική μορφή τουρισμού, συνδέεται με δύο τύπους τοπίων: τα φυσικά και τα αστικά τοπία ή αλλιώς «τοπία των ανθρώπινων οικισμών», τα οποία όμως συνήθως δεν θεωρούνται θέσεις ανάπτυξης τουρισμού. Σκοπός του προγράμματος είναι να αναδείξει […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram