Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων στον Τομέα της Ποιότητας

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων Στον Τομέα της Ποιότητας» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών αλλά και επαγγελματιών άλλων κλάδων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του Ποιοτικού Ελέγχου των τροφίμων. Γι' αυτό, παραθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που καλείται να έχει ένα στέλεχος εργαστηρίου τροφίμων στον τομέα της ποιότητας, προκειμένου να διεξάγει τον έλεγχο ποιότητας (δειγματοληψία, χημικές, μικροβιολογικές αναλύσεις κ.ά.) του εκάστοτε τροφίμου, όπως ορίζεται από την ισχύουσα Ελληνική/Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Επιπλέον, περιγράφει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, τις βασικές αρχές των προτύπων ΙSO 22000 και ΙSO 9001, αλλά δίνονται και οι κατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή του συστήματος ασφάλειας τροφίμων (HACCP).

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Επαγγελματίας του Τομέα της Υγείας, της Διατροφής και των Τροφίμων: Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών (Covid-19, Γρίπη)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Αμπελουργία και Οινολογία: Δεξιότητες Παραγωγής, Διάθεσης και Κατανάλωσης του Οίνου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αμπελουργία και Οινολογία: Δεξιότητες Παραγωγής, Διάθεσης και Κατανάλωσης του Οίνου» αποτελεί μια εισαγωγή στην αμπελουργία, την οινολογία, την οργανοληπτική αξιολόγηση και το marketing του κρασιού. Αρχικά, δίνονται οι βασικές αρχές που διέπουν την αμπελοκαλλιέργεια, ακολουθεί η παράθεση […]

Personal Trainer Nutrition Coach

Σκοπός του προγράμματος ''Personal Trainer Nutrition Coach''   είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τις βασικές έννοιες της διατροφής στο πεδίο του personal training, προκειμένου να μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη αθλητική διατροφική εκπαίδευση, βασισμένη στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα. Στο πλαίσιο […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Ιστορία της Δυτικής Τέχνης: Από την Αναγέννηση στη Σύγχρονη Εποχή

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των εκπαιδευομένων με την ιστορία των εικαστικών τεχνών και το πολιτισμικό τους πλαίσιο. Επιπλέον οι εκπαιδευόμενοι εισάγονται σε θέματα επιστημολογίας της ιστοριογραφίας της τέχνης, ώστε να έχουν επίγνωση των σκοπών, των μεθόδων και των […]

Αγγλικά για Οικονομολόγους

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αγγλικά για Οικονομολόγους» έχει σχεδιαστεί για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Οικονομίας και των Χρηματοοικονομικών (λογιστές και στελέχη οικονομικού τομέα, προσωπικό τραπέζης, επαγγελματίες του χρηματιστηριακού χώρου και της αγοράς κινητών αξιών, διαχειριστές επενδυτικού χαρτοφυλακίου, κλπ.), […]

Δημιουργική Γραφή στα Ψηφιακά Περιβάλλοντα

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τις δυνατότητες των ψηφιακών περιβαλλόντων να υποστηρίζουν τη δημιουργική έκφραση και γραφή, με απώτερο σκοπό τη μετατόπιση και προσαρμογή των δημιουργικών τους δεξιοτήτων στα νέα ψηφιακά περιβάλλοντα. Μέσα από το διεπιστημονικό […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2023 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram