Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων Στον Τομέα της Ποιότητας» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών αλλά και επαγγελματιών άλλων κλάδων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του Ποιοτικού Ελέγχου των τροφίμων. Γι' αυτό, παραθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που καλείται να έχει ένα στέλεχος εργαστηρίου τροφίμων στον τομέα της ποιότητας, προκειμένου να διεξάγει τον έλεγχο ποιότητας (δειγματοληψία, χημικές, μικροβιολογικές αναλύσεις κ.ά.) του εκάστοτε τροφίμου, όπως ορίζεται από την ισχύουσα Ελληνική/Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Επιπλέον, περιγράφει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, τις βασικές αρχές των προτύπων ΙSO 22000 και ΙSO 9001, αλλά δίνονται και οι κατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή του συστήματος ασφάλειας τροφίμων (HACCP).
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Dexiotites.gr