Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Το πρόγραμμα καλύπτει τις απαιτήσεις ποιότητας και ειδικότερα της οργανοληπτικής ποιότητας, της υγιεινής και ασφάλειας για τη βιομηχανία τροφίμων και αναλύει τους κανόνες της οργανοληπτικής εξέτασης και τις βασικές αρχές που διέπουν την ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP), την ορθή βιομηχανική πρακτική (GMP) και την ισχύουσα νομοθεσία, για τις επιχειρήσεις τροφίμων (βιομηχανίες τροφίμων και χώρους μαζικής εστίασης).
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να εργαστούν στην οργάνωση του ελέγχου ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων, ενσωματώνοντας τον οργανοληπτικό έλεγχο, και στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων ασφάλειας τροφίμων HACCP με ενσωμάτωση προαπαιτούμενων προγραμμάτων υγιεινής (PRPs) και στον σχεδιασμό νέων προϊόντων.
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Dexiotites.gr