Ψηφιακή Λειτουργία Έξυπνων Αισθητήρων για Έξυπνες Πόλεις

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει οδηγήσει στην εμφάνιση πληθώρας αισθητήρων, που στοχεύουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας και στην αυτοματοποίηση ποικίλων εργασιών.

Οι σύγχρονες πόλεις αποτελούν ένα σημαντικό πεδίο εφαρμογής των νέων τεχνολογιών, έτσι ώστε να προαχθούν σε «Έξυπνες Πόλεις» και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος θα παρουσιαστούν οι νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στις έξυπνες πόλεις, με εφαρμογές στα κτήρια, στις μεταφορές, στο περιβάλλον και στη διαχείριση κρίσεων.

Επίσης, θα αναλυθούν οι τρόποι υλοποίησης αυτών των καινοτομιών, μέσω της επιλογής, χρήσης και προγραμματισμού των κατάλληλων αισθητήρων.

Τέλος, θα παρουσιαστούν και θα χρησιμοποιηθούν σε πρακτικά παραδείγματα όλα τα εργαλεία που απαιτούνται από το στάδιο της σχεδίασης έως το στάδιο της κατασκευής και χρήσης αυτών των συστημάτων (βασικά ηλεκτρονικά κυκλώματα, όργανα μέτρησης, χρήση αισθητήρων, προγραμματισμός μικροελεγκτών, 3D σχεδίαση και εκτύπωση εξαρτημάτων).

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Ανάλυση Στατιστικών Δεδομένων με Χρήση Προχωρημένων Υπολογιστικών Εργαλείων

Στόχος του μαθήματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν τις βασικές αρχές της στατιστικής και τις εφαρμογές τους στην ανάλυση δεδομένων. Ταυτόχρονα με τη βασική θεωρία, θα εμβαθύνουν σε τεχνικές στατιστικής ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων και θα έλθουν σε επαφή με […]

Κατάρτιση και Αξιολόγηση Τεχνίτη Οχημάτων Υψηλής Τάσης Κατηγορίας 1 για Συντήρηση και Επισκευή Οχημάτων Υψηλής Τάσης (Β Κύκλος)

Κατά την διάρκεια του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Κατάρτιση και αξιολόγηση τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Κατηγορίας 1 για συντήρηση και επισκευή οχημάτων υψηλής τάσης», θα παρουσιαστούν: ◨ Οι βασικές αρχές του ηλεκτρισμού ◨ Οι τύποι ηλεκτρικών κινητήρων που χρησιμοποιούνται για ηλεκτροκίνηση, ◨ […]

Εκπαίδευση Υποψηφίων Συμβούλων Ασφαλούς Χερσαίας Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων ADR/RID - Διαδικτυακό σεμινάριο

Το παρόν πρόγραμμα παρέχει το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο για την ασφαλή χερσαία μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν, κατόπιν εξετάσεων, Πιστοποιητικό Συμβούλου Ασφαλούς Χερσαίας Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (Σ.Α.Μ.Ε.Ε.). Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Οχημάτων του Ε.Μ.Π […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram