Κλινική Διατροφή

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κλινική Διατροφή» έχει ως βασικό σκοπό την εξοικείωση με τη σωστή διατροφή και τις ιδιαίτερες καταστάσεις που προκύπτουν σε σχέση με την υγεία και τη διατροφή, αλλά και την επαρκή κατάρτιση για την υποστήριξη ατόμων ή ομάδων, θεραπευτικά ή προληπτικά. Εξετάζονται οι βασικές έννοιες που αφορούν στον ανθρώπινο μεταβολισμό και στις ανάγκες του οργανισμού σε διατροφικά στοιχεία αλλά και μια σειρά από παθήσεις στην αιτιοπαθογένεια των οποίων εμπλέκονται ζητήματα διατροφής. Επιπλέον εξετάζεται η σημασία μιας ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και μια σειρά ειδικών καταστάσεων ως προς το θέμα της σίτισης, όπως η σίτιση ομάδων με αυξημένες ανάγκες (έγκυοι, βρέφη και παιδιά). Επίσης, αναπτύσσονται οι σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα των τροφίμων, αλλά και κάποιες βασικές αρχές για τη διατροφή των ενηλίκων, που αφορούν συγκεκριμένα στον ελληνικό χώρο.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Επαγγελματίας του Τομέα της Υγείας, της Διατροφής και των Τροφίμων: Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών (Covid-19, Γρίπη)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Ελληνική Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Μαγειρική & Ελληνική Κουζίνα» έχει ως σκοπό να δώσει τις κατάλληλες βάσεις σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το θεματικό αυτό πεδίο, ξεναγώντας τους βήμα-βήμα από την παράδοση έως το σήμερα. Έτσι, μέσα από πρακτικές ενότητες […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Σύγχρονη Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Βιομηχανία CO2 - Carbon Capture, Storage & Utilization (CCS & CCU)

Η ιδέα της Βιομηχανίας CO2 (διοξειδίου του άνθρακα) βασίζεται στη μετατροπή του CO2 από επιβλαβές καυσαέριο σε εναλλακτική πηγή άνθρακα για την παραγωγή ενός μεγάλου εύρους βιοπροϊόντων. Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στη Βιομηχανία CO2 μέσα από […]

Διαχείριση Παράκτιας Ζώνης: Η Οικονομική της Αξία και η Αλληλεπίδρασή της με την Κοινωνία

Σκοπός του Προγράμματος είναι να γίνει αντιληπτή η αλληλεπίδραση μεταξύ κοινωνίας και παράκτιου περιβάλλοντος, ώστε μέσα από την ισορροπημένη σχέση τους να εξελίσσονται ομαλά τόσο οι ανθρώπινες δραστηριότητες όσο και οι διεργασίες της φύσης. Αυτό θα επιτευχθεί, αρχικά, μέσα από […]

Λογιστική- Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων

Σκοπός του προγράμματος είναι η αναλυτική παρουσίαση της λειτουργίας της χρηματοοικονομικής λογιστικής, ειδικά όσον αφορά  τις οικονομικές καταστάσεις και τις πληροφορίες που παρουσιάζονται μέσω αυτών, καθώς και του δικαίου της λογιστικής στην Ελλάδα. Η βασική φιλοσοφία του προγράμματος είναι η […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2025 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram