Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην κατάκτηση σε βάθος γνώσης για τη σύγχρονη κουζίνα και την υψηλή γαστρονομία. Θεωρητικές διαλέξεις και πρακτικά εργαστήρια σχετικά με την επαγγελματική μαγειρική, τη σύγχρονη κουζίνα και την υψηλή γαστρονομία διαμορφώνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Στα θεωρητικά μαθήματα τίθενται οι βάσεις της επαγγελματικής μαγειρικής. Παράλληλα, οι εκπαιδευόμενοι θα παρακολουθήσουν πρακτικές εφαρμογές εκμάθησης σύγχρονων τεχνικών με τον διακεκριμένο chef Σταμάτη Τσίλια. Οι συγκεκριμένες διαλέξεις έχουν ευρεία θεματολογία που καλύπτουν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος.
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Dexiotites.gr