Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Μαγειρική & Ελληνική Κουζίνα» έχει ως σκοπό να δώσει τις κατάλληλες βάσεις σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το θεματικό αυτό πεδίο, ξεναγώντας τους βήμα-βήμα από την παράδοση έως το σήμερα. Έτσι, μέσα από πρακτικές ενότητες αλλά και θεωρητικά σχήματα, οι καταρτιζόμενοι αποκτούν μια ισχυρή και εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα γνώση. Στις ενότητες αυτές θα οδηγούν τον εκπαιδευόμενο ο διακεκριμένος executive chef Σταμάτης Τσίλιας, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κύριους εκπροσώπους της υψηλής γαστρονομίας με ισχυρή προϋπηρεσία σε εστιατόρια fine dining σε Ελλάδα, Ρωσία και Βουλγαρία, καθώς και ο executive chef Βησσαρίων Παρθένης, ο οποίος έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στην ελληνική μαγειρική με παρουσία σε πληθώρα εστιατορίων ανά την Ελλάδα.
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Dexiotites.gr