Επαγγελματική Μαγειρική και Ελληνική Κουζίνα

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Μαγειρική & Ελληνική Κουζίνα» έχει ως σκοπό να δώσει τις κατάλληλες βάσεις σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το θεματικό αυτό πεδίο, ξεναγώντας τους βήμα-βήμα από την παράδοση έως το σήμερα. Έτσι, μέσα από πρακτικές ενότητες αλλά και θεωρητικά σχήματα, οι καταρτιζόμενοι αποκτούν μια ισχυρή και εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα γνώση. Στις ενότητες αυτές θα οδηγούν τον εκπαιδευόμενο ο διακεκριμένος executive chef Σταμάτης Τσίλιας, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κύριους εκπροσώπους της υψηλής γαστρονομίας με ισχυρή προϋπηρεσία σε εστιατόρια fine dining σε Ελλάδα, Ρωσία και Βουλγαρία, καθώς και ο executive chef Βησσαρίων Παρθένης, ο οποίος έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στην ελληνική μαγειρική με παρουσία σε πληθώρα εστιατορίων ανά την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Personal Trainer Nutrition Coach

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τις βασικές έννοιες της διατροφής στο πεδίο του personal training, προκειμένου να μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη αθλητική διατροφική εκπαίδευση, βασισμένη στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες/ουσες, μέσα […]

Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής» καλύπτει ένα κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση η οποία αφορά στην διατροφή, τη χημεία τροφίμων και την τεχνολογία τροφίμων. Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρουσιαστούν με ολιστικό τρόπο στοιχεία […]

Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων στον Τομέα της Ποιότητας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων Στον Τομέα της Ποιότητας» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών αλλά και επαγγελματιών άλλων κλάδων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του Ποιοτικού Ελέγχου των τροφίμων. Γι' αυτό, […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Αμπελουργία και Οινολογία: Παραγωγή, Διάθεση και Κατανάλωση του Οίνου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αμπελουργία και Οινολογία: Παραγωγή, Διάθεση και Κατανάλωση του Oίνου» αποτελεί μια εισαγωγή στην αμπελουργία, την οινολογία, την οργανοληπτική αξιολόγηση και το marketing του κρασιού. Αρχικά, δίνονται οι βασικές αρχές που διέπουν την αμπελοκαλλιέργεια, ακολουθεί η παράθεση όλων […]

Εργαστήρια Δεξιοτήτων - Καλλιέργεια Ήπιων Δεξιοτήτων στο Σχολείο

Το πρόγραμμα "Εργαστήρια Δεξιοτήτων - Καλλιέργεια Ήπιων Δεξιοτήτων στο Σχολείο" έχει ως σκοπό την καλλιέργεια ή/και βελτίωση των ήπιων δεξιοτήτων των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αναδεικνύοντας την αξία τους για την απώτερη επίτευξη του σχολείου που είναι η […]

Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» αποσκοπεί στην παροχή γνώσεων ιδιαίτερα χρήσιμων στο πεδίο της οργάνωσης, διαχείρισης και συντονισμού των δραστηριοτήτων των υπηρεσιών υγείας, για να εξασφαλίζεται η αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία τους. Μεταξύ άλλων, ο εκπαιδευόμενος θα […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2022 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram