Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής» έχει ως στόχο την ενημέρωση και εμβάθυνση στην προβληματική των τριών κύριων Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, δηλαδή της Ψυχογενούς Ανορεξίας, της Ψυχογενούς Βουλιμίας και της Διαταραχής Υπερφαγίας. Χωρίζεται σε τρία μέρη-μαθήματα, ένα για κάθε Διαταραχή. Περιγράφονται αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της κάθε διαταραχής, ενώ στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα μέχρι στιγμής δεδομένα για την αιτιοπαθογένεια των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής. Κατόπιν εξετάζεται η θεραπευτική προσπέλαση και, τέλος, γίνεται αναφορά σε ειδικά θέματα, όπως η πρώιμη ή/και όψιμη εμφάνιση των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, η συννόσηση με άλλες παθήσεις ψυχικές, π.χ. η ουσιοεξάρτηση, και σωματικές, η παχυσαρκία, η αυξημένη αυτοκτονικότητα, η μητρότητα, καθώς και η σχέση των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής με την ενασχόληση με τον αθλητισμό και τον χορό.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Επαγγελματίας του Τομέα της Υγείας, της Διατροφής και των Τροφίμων: Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών (Covid-19, Γρίπη)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Ελληνική Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Μαγειρική & Ελληνική Κουζίνα» έχει ως σκοπό να δώσει τις κατάλληλες βάσεις σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το θεματικό αυτό πεδίο, ξεναγώντας τους βήμα-βήμα από την παράδοση έως το σήμερα. Έτσι, μέσα από πρακτικές ενότητες […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Σύγχρονη Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων στον Τομέα της Ποιότητας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων Στον Τομέα της Ποιότητας» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών αλλά και επαγγελματιών άλλων κλάδων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του Ποιοτικού Ελέγχου των τροφίμων. Γι' αυτό, […]

STEM στην Εκπαίδευση: Εκμάθηση Εργαλείων και Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων

Ο όρος STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αφορά μια συγκεκριμένη μέθοδο προσέγγισης στην εκπαίδευση κατά την οποία οι μαθητές διδάσκονται ταυτόχρονα και συνδυαστικά διεπιστημονικές γνώσεις από τα πεδία της επιστήμης (φυσική, χημεία, βιολογία), της τεχνολογίας, της μηχανικής και των […]

Οργάνωση και Προώθηση Εκθέσεων, Πολιτιστικών Δράσεων και Φεστιβάλ

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου επιμόρφωσης και πρακτικής κατάρτισης των εκπαιδευομένων στον τομέα του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και των τεχνών, τόσο μέσα από την κατανόηση του υπάρχοντος πολιτιστικού πλαισίου όσο, όμως, και μέσα από την εξοικείωσή τους με […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram