Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής» έχει ως στόχο την ενημέρωση και εμβάθυνση στην προβληματική των τριών κύριων Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, δηλαδή της Ψυχογενούς Ανορεξίας, της Ψυχογενούς Βουλιμίας και της Διαταραχής Υπερφαγίας. Χωρίζεται σε τρία μέρη-μαθήματα, ένα για κάθε Διαταραχή. Περιγράφονται αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της κάθε διαταραχής, ενώ στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα μέχρι στιγμής δεδομένα για την αιτιοπαθογένεια των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής. Κατόπιν εξετάζεται η θεραπευτική προσπέλαση και, τέλος, γίνεται αναφορά σε ειδικά θέματα, όπως η πρώιμη ή/και όψιμη εμφάνιση των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής, η συννόσηση με άλλες παθήσεις ψυχικές, π.χ. η ουσιοεξάρτηση, και σωματικές, η παχυσαρκία, η αυξημένη αυτοκτονικότητα, η μητρότητα, καθώς και η σχέση των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής με την ενασχόληση με τον αθλητισμό και τον χορό.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Personal Trainer Nutrition Coach

Σκοπός του προγράμματος ''Personal Trainer Nutrition Coach''   είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τις βασικές έννοιες της διατροφής στο πεδίο του personal training, προκειμένου να μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη αθλητική διατροφική εκπαίδευση, βασισμένη στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα. Στο πλαίσιο […]

Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Χημεία Τροφίμων και η Τεχνολογία της Διατροφής» καλύπτει ένα κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση η οποία αφορά στην διατροφή, τη χημεία τροφίμων και την τεχνολογία τροφίμων. Ο σκοπός του προγράμματος είναι να παρουσιαστούν με ολιστικό τρόπο στοιχεία […]

Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων στον Τομέα της Ποιότητας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων Στον Τομέα της Ποιότητας» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών αλλά και επαγγελματιών άλλων κλάδων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του Ποιοτικού Ελέγχου των τροφίμων. Γι' αυτό, […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Επαγγελματική Μαγειρική και Σύγχρονη Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην […]

Οινικό Marketing

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οινικό Marketing» φιλοδοξεί να μεταδώσει στους εκπαιδευόμενους τις βασικές αρχές του οινικού μάρκετινγκ, εστιάζοντας σε τρόπους με τους οποίους ένα οινοποιείο μπορεί να προωθήσει τα προϊόντα του και να επικοινωνήσει εποικοδομητικά την εταιρική εικόνα του. Εκτός από […]

Ανοσολογία και Αυτοάνοσα Συστηματικά Ρευματικά Νοσήματα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ανοσολογία και Αυτοάνοσα Συστηματικά Ρευματικά Νοσήματα» αναφέρεται κυρίως σε ιατρούς, νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, σε επιστήμονες βιολογικών σπουδών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Α) Την κατανόηση των μηχανισμών με τους οποίους το ανοσολογικό μας σύστημα μας προστατεύει από εξωτερικά παθογόνα, […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2023 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram