Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων στον Τομέα της Ποιότητας

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στέλεχος Εργαστηρίων Τροφίμων Στον Τομέα της Ποιότητας» στοχεύει στην άρτια κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών αλλά και επαγγελματιών άλλων κλάδων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του Ποιοτικού Ελέγχου των τροφίμων. Γι' αυτό, παραθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που καλείται να έχει ένα στέλεχος εργαστηρίου τροφίμων στον τομέα της ποιότητας, προκειμένου να διεξάγει τον έλεγχο ποιότητας (δειγματοληψία, χημικές, μικροβιολογικές αναλύσεις κ.ά.) του εκάστοτε τροφίμου, όπως ορίζεται από την ισχύουσα Ελληνική/Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Επιπλέον, περιγράφει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, τις βασικές αρχές των προτύπων ΙSO 22000 και ΙSO 9001, αλλά δίνονται και οι κατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή του συστήματος ασφάλειας τροφίμων (HACCP).

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Επαγγελματίας του Τομέα της Υγείας, της Διατροφής και των Τροφίμων: Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών (Covid-19, Γρίπη)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Ελληνική Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Μαγειρική & Ελληνική Κουζίνα» έχει ως σκοπό να δώσει τις κατάλληλες βάσεις σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το θεματικό αυτό πεδίο, ξεναγώντας τους βήμα-βήμα από την παράδοση έως το σήμερα. Έτσι, μέσα από πρακτικές ενότητες […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Σύγχρονη Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων: Εκμάθηση Γλώσσας SQL και της Γλώσσας Τύπου NoSQL

Σκοπός του προγράμματος ''Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων: Εκμάθηση Γλώσσας SQL και της Γλώσσας Τύπου NoSQL'' είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων/ουσών στη γλώσσα SQL (Structured Query Language), προκειμένου να προγραμματίζουν βάσεις δεδομένων σχεσιακού τύπου και τύπου NoSQL και να αναπτύσσουν τις κατάλληλες […]

Το Ανθρώπινο Δυναμικό στον Δημόσιο Τομέα: Οργάνωση του Κράτους και Εργασιακή Αποτελεσματικότητα

Σκοπός του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες με τις απαραίτητες γνώσεις αναφορικά με τους πολιτικούς θεσμούς και τον τρόπο οργάνωσης του κράτους, αυτόνομα και σε σχέση με τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς θεσμούς. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν και θα […]

Διαγνωστικός και Εργαστηριακός Έλεγχος για τον Κλινικό Φροντιστή Υγείας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαγνωστικός και εργαστηριακός έλεγχος για τον κλινικό φροντιστή υγείας» έχει ως σκοπό ο εμπλεκόμενος με τις εργαστηριακές εξετάσεις να λάβει γνώση για τις κλασικές αλλά και νεότερες εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις που εφαρμόζονται καθημερινά στο χώρο της […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram