Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)» έχει ως σκοπό να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τεκμηριωμένη και αξιοποιήσιμη γνώση για το Σύστημα HACCP, να εξοικειωθούν με τις συνθήκες παραγωγής, επεξεργασίας και διακίνησης τροφίμων, να εκπαιδευτούν στην αναγνώριση των πιθανών κινδύνων κατά τη διάρκεια μιας παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων, αλλά και να αποκτήσουν ένα σημαντικό εφόδιο στο πεδίο της ανάπτυξης και σχεδιασμού του συστήματος HACCP σε μια επιχείρηση τροφίμων. Με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ο εκπαιδευόμενος θα έχει αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων με την εφαρμογή και λειτουργία του Συστήματος HACCP, θα έχει αποκτήσει βασικές γνώσεις σχετικά με την ιστορική εξέλιξη του Συστήματος και την αναγκαιότητα εφαρμογής του σήμερα και θα έχει κατανοήσει τις μεθόδους ανάπτυξής του.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Επαγγελματίας του Τομέα της Υγείας, της Διατροφής και των Τροφίμων: Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών (Covid-19, Γρίπη)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Ελληνική Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική Μαγειρική & Ελληνική Κουζίνα» έχει ως σκοπό να δώσει τις κατάλληλες βάσεις σε όσους εργάζονται ή ενδιαφέρονται για το θεματικό αυτό πεδίο, ξεναγώντας τους βήμα-βήμα από την παράδοση έως το σήμερα. Έτσι, μέσα από πρακτικές ενότητες […]

Επαγγελματική Μαγειρική και Σύγχρονη Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επαγγελματική μαγειρική και σύγχρονη κουζίνα» στοχεύει στο να εισαγάγει τους καταρτιζόμενους στο θεματικό αυτό πεδίο, χτίζοντας σταδιακά μια σε βάθος γνώση για την σύγχρονη κουζίνα. Η δομή του προγράμματος διακρίνεται σε τρεις θεματικές ενότητες, που οδηγούν στην […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Διαχείριση Κινδύνου, Αναπάντεχα Γεγονότα και Σενάρια Διαχείρισης: Η Περίπτωση της Πανδημίας του Κορονοϊού

Σκοπός του Προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να είναι σε θέση να αναλύσουν την έννοια της αβεβαιότητας στις Επιχειρηματικές Αποφάσεις με αναφορά στην περίπτωση του COVID-19.  Μεγάλο μέρος της προσοχής τους θα εστιάσει στις μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης και θα επικεντρωθούν στην […]

Η Επιδημία ως Θέμα και ως Mεταφορά στη Λογοτεχνία

Σκοπός του προγράμματος είναι να εξοικειώσει τους εκπαιδευόμενους, μέσω της μελέτης της λογοτεχνίας, με τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε την έννοια της επιδημίας, τόσο ως κυριολεξία όσο και ως μεταφορά.  Αφενός το πρόγραμμα θα εξετάσει μια σειρά λογοτεχνικών […]

Συναισθηματική Νοημοσύνη και Διοίκηση

Το εκπαιδευτικό αντικείμενο «Συναισθηματική Νοημοσύνη και Διοίκηση» απευθύνεται σε προϊσταμένους τμημάτων, στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, managers και κάθε στέλεχος που επιθυμεί να βελτιώσει τις διοικητικές του ικανότητες. Παρουσιάζει τις βασικές αρχές του Στρατηγικού Management και τη διαμόρφωση της επιχειρησιακής στρατηγικής, […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram