Πιστοποίηση με μονάδες ECVET μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ - Διαιτολογία - Διατροφή

Θεματολογία

Θεματολογία

Πανεπιστήμιο

Πανεπιστήμιο

Ασφάλεια (HACCP) & Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000 & ISO9001

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ασφάλεια (HACCP) και Ποιότητα Τροφίμων: Πρότυπα ISO22000 & ISO9001» αποσκοπεί στην απόκτηση, από τον εκπαιδευόμενο, ιδιαίτερα χρήσιμης γνώσης και τεχνογνωσίας σχετικά με την Υγιεινή, την Ασφάλεια και την Ποιότητα των τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα, ο εκπαιδευόμενος μετά την […]

Αμπελουργία και Οινολογία: Δεξιότητες Παραγωγής, Διάθεσης και Κατανάλωσης του Οίνου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αμπελουργία και Οινολογία: Δεξιότητες Παραγωγής, Διάθεσης και Κατανάλωσης του Οίνου» αποτελεί μια εισαγωγή στην αμπελουργία, την οινολογία, την οργανοληπτική αξιολόγηση και το marketing του κρασιού. Αρχικά, δίνονται οι βασικές αρχές που διέπουν την αμπελοκαλλιέργεια, ακολουθεί η παράθεση […]

Personal Trainer Nutrition Coach

Σκοπός του προγράμματος ''Personal Trainer Nutrition Coach''   είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τις βασικές έννοιες της διατροφής στο πεδίο του personal training, προκειμένου να μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη αθλητική διατροφική εκπαίδευση, βασισμένη στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα. Στο πλαίσιο […]

Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Food Safety - Hazard Analysis Critical Control Point system (HACCP)» έχει ως σκοπό να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τεκμηριωμένη και αξιοποιήσιμη γνώση για το Σύστημα HACCP, να εξοικειωθούν με τις συνθήκες παραγωγής, […]

Εφαρμογές της Επιστήμης της Διατροφής και της Φυσικής Άσκησης

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο την παροχή βασικών γνώσεων αλλά και κατάρτισης σε ειδικά θέματα που άπτονται της επιστήμης της διατροφής και τις αρχές της Προαγωγής Υγείας για την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών. Με βάση τη σύγχρονη βιβλιογραφία και τα νεότερα […]

Ο Ρόλος της Διατροφής στην Αντιμετώπιση Ιικών Ασθενειών

Σκοπός του Προγράμματος είναι να αναλυθεί και να εξεταστεί ο ρόλος των αντιφλεγμονωδών τροφίμων, της ισορροπημένης διατροφής, όπως είναι η Μεσογειακή, και άσκησης στην καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής, προκειμένου να αυξηθεί η προστασία έναντι των νέων ιών, όπως ο ιός […]

Αμπελουργία και Οινολογία: Παραγωγή, Διάθεση και Κατανάλωση του Οίνου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αμπελουργία και Οινολογία: Παραγωγή, Διάθεση και Κατανάλωση του Oίνου» αποτελεί μια εισαγωγή στην αμπελουργία, την οινολογία, την οργανοληπτική αξιολόγηση και το marketing του κρασιού. Αρχικά, δίνονται οι βασικές αρχές που διέπουν την αμπελοκαλλιέργεια, ακολουθεί η παράθεση όλων […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
bookchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram