Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Emerging Food Borne Diseases» έχει ως σκοπό να παράσχει στον εκπαιδευόμενο ένα σύμπλεγμα γνώσεων που αφορούν στη σύγχρονη μικροβιολογία των τροφίμων περιγράφοντας τους κυριότερους μικροοργανισμούς που προκαλούν τροφιμογενείς λοιμώξεις ?ιοί, βακτήρια, μύκητες, παράσιτα?, τους μηχανισμούς με τους οποίους προκαλούν νόσο στους ανθρώπους, την επιδημιολογία τους και τα ειδικά μέτρα προφύλαξης σε κάθε περίπτωση. Επίσης, αναφέρονται οι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των μικροοργανισμών στα τρόφιμα και περιγράφονται οι πιο σημαντικές τεχνικές συντήρησης των τροφίμων, καθώς και οι βασικές αρχές του προτύπου ISO 17025:2005 που αφορά στην ορθή διεξαγωγή εργαστηριακών αναλύσεων για ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών στα τρόφιμα.
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Dexiotites.gr