Ψηφιακή Λειτουργία Χώρων Απαλλαγμένων από Ιικό Φορτίο (Β Κύκλος)

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Ο Covid-19 ανέδειξε τη σημασία της ανίχνευσης του ιικού φορτίου, αλλά και της ανάπτυξης μεθόδων απολύμανσης των χώρων. Οι έξυπνοι αισθητήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση του ιικού φορτίου του Covid-19, καθώς και άλλων ιών. Επίσης, μπορούν να αναπτυχθούν πλήρη συστήματα επιτήρησης  χώρων, με σκοπό τη μέτρηση του ιικού φορτίου, αλλά και την αυτοματοποίηση της απολύμανσής τους.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, θα παρουσιαστούν οι νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται για τη μέτρηση του ιικού φορτίου και την απολύμανση των χώρων.

Επιπλέον, θα μελετηθούν οι τεχνολογίες για την υλοποίηση αυτών των μεθόδων, μέσω της ανάπτυξης και χρήσης κατάλληλων αισθητήρων και τεχνικών απολύμανσης.

Τέλος, θα παρουσιαστούν και θα χρησιμοποιηθούν σε πρακτικά παραδείγματα όλα τα εργαλεία που απαιτούνται από το στάδιο της σχεδίασης, έως το στάδιο της κατασκευής και χρήσης των συστημάτων (βασικά ηλεκτρονικά κυκλώματα, όργανα μέτρησης, χρήση αισθητήρων, προγραμματισμός μικροελεγκτών, 3D σχεδίαση και εκτύπωση εξαρτημάτων).

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Βιοπληροφορική (Δ Κύκλος)

Ο κλάδος της βιοπληροφορικής σήμερα θεωρείται, παγκόσμια, ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους, ενώ έχει ήδη επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα και έχει συγκεντρώσει ιδιαίτερα σημαντικές επενδύσεις. Είναι η επιστήμη που γεννάται και αναπτύσσεται από τη σύγκλιση της Βιοτεχνολογίας και της Πληροφορικής και […]

Βιώσιμη Διαχείριση Έργων & Εφαρμογές Πληροφορικής (Β Κύκλος)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην απόκτηση γνώσεων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για τον συντονισμό ομάδων που αποσκοπούν στην επίτευξη παραγωγικού αποτελέσματος μέσω έργων (project management) με βιώσιμο τρόπο (green) και με χρήση εργαλείων πληροφορικής (ΙΤ).

Κατάρτιση & Αξιολόγηση Ελεγκτικού Προσωπικού Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ για τη Διενέργεια Ελέγχων σε Οχήματα Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων και Ευπαθών Τροφίμων (Β Κύκλος)

Το παρόν πρόγραμμα παρέχει, σε Ελεγκτές ΚΤΕΟ Βαρέων Οχημάτων, τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να μπορούν να διεξάγουν ελέγχους σε βαρέα οχήματα μεταφοράς (α) επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR) και (β) ευπαθών τροφίμων (ATP). Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Οχημάτων του Ε.Μ.Π για να ενημερωθείτε […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram