Ψηφιακή Λειτουργία Θερμοκηπίων Υδροπονίας

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Η υδροπονία αποτελεί μια μέθοδο καλλιέργειας που εμφανίζει ανάπτυξη τα τελευταία έτη. Όμως, η έλλειψη τεχνογνωσίας και αυτοματισμών καθιστά δύσκολη την εδραίωσή της. Συνεπώς, η εγκατάσταση και χρήση αισθητήρων μπορεί να βοηθήσει σημαντικά προς την αυτοματοποίηση των απαιτούμενων εργασιών.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, θα παρουσιαστούν οι νέες τεχνολογίες που μπορούν να εφαρμοστούν στα υδροπονικά θερμοκήπια, με σκοπό τη λήψη μετρήσεων για την επιτήρηση των επιθυμητών παραμέτρων.

Επίσης, θα αναλυθούν οι τρόποι υλοποίησης διαφόρων καινοτομιών, μέσω της επιλογής, χρήσης και προγραμματισμού των κατάλληλων αισθητήρων.

Τέλος, θα παρουσιαστούν και θα χρησιμοποιηθούν σε πρακτικά παραδείγματα όλα τα εργαλεία που απαιτούνται, από το στάδιο της σχεδίασης έως το στάδιο της κατασκευής και χρήσης των συστημάτων (βασικά ηλεκτρονικά κυκλώματα, όργανα μέτρησης, χρήση αισθητήρων, προγραμματισμός μικροελεγκτών, 3D σχεδίαση και εκτύπωση εξαρτημάτων).

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Μελέτη - Σχεδίαση - Κατασκευή - Έλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Χαμηλής Τάσης (Γ Κύκλος)

Στο πλαίσιο του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Μελέτη – Σχεδίαση – Κατασκευή – Έλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Χαμηλής Τάσης», θα αναλυθούν οι κανόνες και οι διαδικασίες που προβλέπονται από Εθνικά/Διεθνή Πρότυπα και Νόμους σχετικά με τη μελέτη, κατασκευή, τροποποίηση, συντήρηση και τον αρχικό/περιοδικό […]

Βιώσιμη Διαχείριση Έργων & Εφαρμογές Πληροφορικής (Β Κύκλος)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην απόκτηση γνώσεων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για τον συντονισμό ομάδων που αποσκοπούν στην επίτευξη παραγωγικού αποτελέσματος μέσω έργων (project management) με βιώσιμο τρόπο (green) και με χρήση εργαλείων πληροφορικής (ΙΤ).

Διοίκηση και Έλεγχος Ποιότητας: Θεωρία, Πρακτική και Εργαλεία (Β' Κύκλος)

Η Διοίκηση Ποιότητας αποτελεί σημαντικό εργαλείο βελτίωσης και εξέλιξης όλων των σύγχρονων Οργανισμών. Οι έννοιες «συμμόρφωση με απαιτήσεις», «συνεχής βελτίωση» και «ολική ποιότητα» είναι συνυφασμένες με τους πρωτοπόρους Οργανισμούς και τις Επιχειρήσεις – ηγέτες σε κάθε κλάδο.  Το πρόγραμμα «Διοίκηση και […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram