Ανάλυση και Ποιοτικός Έλεγχος Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Σκοπός του προγράμματος ''Ανάλυση και Ποιοτικός Έλεγχος Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων'' είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν ποιοτικά τους οίνους μέσω των απαραιτήτων χημικών αναλύσεων, βελτιστοποιώντας τις γνώσεις τους ή αποκτώντας νέες. Η εκπαίδευση που θα λάβουν οι συμμετέχοντες θα συμβάλλει στη γενική βελτίωση των ελληνικών οίνων στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον της οινοποιίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
•    Απόφοιτους Σχολών Χημείας, Γεωπονίας, Επιστήμης Τροφίμων,
•    Χημικούς Μηχανικούς,
•    Οινολόγους,
•    Αναλυτές σε εργαστήρια τροφίμων,
•    Οινοποιούς,
•    Παραγωγούς Οίνου για ιδία κατανάλωση.

Πολλοί από τους ενδιαφερόμενους ενδέχεται να έχουν λάβει τη θεωρητική κατάρτιση αλλά να μην είχαν την ευκαιρία να εκτελέσουν τις εργαστηριακές ασκήσεις. Με το πρόγραμμα αυτό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα την εκτέλεση των εργαστηριακών ασκήσεων, λαμβάνοντας παράλληλα την ορθή θεωρητική γνώση.

 

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Γνώσεις και Δεξιότητες Ποιοτικής Αξιολόγησης Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων

Σκοπός του προγράμματος ''Γνώσεις και Δεξιότητες Ποιοτικής Αξιολόγησης Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων'' είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν ποιοτικά τους οίνους μέσω των […]

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Τεχνολογίας και Παραγωγής Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών

Σκοπός του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την τεχνολογία παραγωγής αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών και πιο συγκεκριμένα, με την κατεργασία των πρώτων υλών, τις μεθόδους και  τις τεχνικές απόσταξης, την τελική […]

Γαστρονομία και Οίνος: Βασικές Αρχές και Μέθοδοι

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην τέχνη και στην επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυγχάνοντας τη διασύνδεση των θεωρητικών προσεγγίσεών της με την κατανάλωση οίνου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη μεσογειακή και […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Ψηφιακή Διακυβέρνηση και Δημόσια Διοίκηση

Ως ψηφιακή διακυβέρνηση ορίζεται η βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας των φορέων του δημοσίου τομέα, μειώνοντας το οικονομικό κόστος των δημοσίων υπηρεσιών και τον χρόνο συναλλαγής με τους πολίτες. Μέσω της καινοτομίας και της ψηφιακής διακυβέρνησης, τα κράτη σε όλο τον κόσμο […]

Πρότυπα Διοίκησης Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τα πρότυπα διοίκησης Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Ειδικότερα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες με τις απαραίτητες γνώσεις αναφορικά με την Τεχνολογία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς, […]

Ανθρωπιστική Εκπαίδευση και Ψυχολογική Συμβουλευτική: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις

Σκοπός του Προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες τα απαραίτητα εφόδια ώστε να διαμορφώσουν τη φιλοσοφία, τις αρχές, τις μεθόδους, το περιεχόμενο, τις διεργασίες και τις δραστηριότητες του επαγγέλματός τους σύμφωνα με το ανθρωπιστικό μοντέλο. Αυτό θα επιτευχθεί: α) με […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram