Σύγχρονες Μέθοδοι Στατιστικής Ανάλυσης και παρουσίασης Ιατρο-βιολογικών δεδομένων με χρήση R, Python και Power BI

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Σκοπός του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η εκμάθηση των γλωσσών προγραμματισμού R και Python και του εργαλείου οπτικοποίησης και διαχείρισης δεδομένων Power BI, ώστε να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία στη διαχείριση στατιστικών προβλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας, ανάλυσης και απεικόνισης δεδομένων με χρήση Power BI

Σκοπός και προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος: Σκοπός του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος είναι μάθει τον/την εκπαιδευόμενο/η τεχνικές διαχείρισης και οπτικοποίησης μεγάλων όγκων δεδομένων μέσω εργαλείων Business Intelligence (Power BI). Ειδικότερα θα του/της μάθει να εισάγει δεδομένα από διάφορες πηγές σε […]

Ολιστική Διεπιστημονική Ορθογηριατρική Συμμαχία – ΟΔΟΣ

Σκοπός του ΣΠΣ “Ολιστική Διεπιστημονική Ορθογηριατρική Συμμαχία” είναι η ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση όλων των ειδικοτήτων που εμπλέκονται στην διαχείριση και αντιμετώπιση των ασθενών με κατάγματα ευθραυστότητας (ΚΕ) αναδεικνύοντας τη σημασία της διεπιστημονικής προσέγγισης. Το ΣΠΣ “ΟΔΟΣ” έχει ως στόχο να […]

Ολιστική Διεπιστημονική Ορθογηριατρική Συνεργασία – ΟΔΟΣ

Σκοπός του ΣΠΣ “Ολιστική Διεπιστημονική Ορθογηριατρική Συμμαχία” είναι η ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση όλων των ειδικοτήτων που εμπλέκονται στην διαχείριση και αντιμετώπιση των ασθενών με κατάγματα ευθραυστότητας (ΚΕ) αναδεικνύοντας τη σημασία της διεπιστημονικής προσέγγισης. Το ΣΠΣ “ΟΔΟΣ” έχει ως στόχο να […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν τα τη μικροβιολογία και τα συστατικά των τροφίμων, τη λειτουργικότητα των συστατικών και τη διατροφική τους αξία, τις μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων […]

Εισαγωγή και Εφαρμογές σε Καινοτόμες υδροπονικές καλλιέργειες σε θερμοκήπια Διαχείριση και Παραγωγή λαχανοκομικών Προϊόντων – 2ος Κύκλος

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων αλλά και πρακτικών γνώσεων και την εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν παραγωγή λαχανοκομικών ειδών σε συνθήκες θερμοσκοπίου και καινοτόμα συστήματα υδροπονίας, σε μικρή (ερασιτεχνική) ή επαγγελματική κλίμακα.

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram