Ενδοεπιχειρησιακή Επιμόρφωση στη Διοίκηση Έργων και Διαχείριση Κινδύνων

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Η Διοίκηση Έργων καθώς και η Διαχείριση Κινδύνων αποτελούν κομβικά τμήματα της διεργασίας διοίκησης των σύγχρονων Οργανισμών και Επιχειρήσεων και είναι αρωγοί και προστάτες της εξέλιξης και ανάπτυξής τους.

Το πρόγραμμα «Ενδοεπιχειρησιακή Επιμόρφωση στη Διοίκηση Έργων και Διαχείριση Κινδύνων» σκοπεύει να καταρτίσει ομάδες στελεχών οργανισμών και επιχειρήσεων στην Διοίκηση Έργων και στη Διαχείριση Κινδύνων.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενες ομάδες στελεχών θα έχουν αποκτήσει γνώσεις σε μεθόδους, τεχνικές και εργαλεία διοίκησης έργων και διαχείρισης κινδύνων που μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα στο περιβάλλον της εργασίας τους. Κύρια αξία του προγράμματος είναι ότι σε κάθε κύκλο του προγράμματος συμμετέχουν στελέχη – συνάδελφοι από έναν μόνο Οργανισμό / Επιχείρηση έτσι ώστε η εκπαίδευση να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του Οργανισμού / Επιχείρησης και τα στελέχη να αντιλαμβάνονται πλήρως πώς θα πρέπει να λειτουργήσουν / συνεργαστούν στο πλαίσιο του Οργανισμού / Επιχείρησης που εργάζονται.

Οι εκπαιδευόμενες ομάδες στελεχών θα έρθουν σε επαφή με έννοιες που σχετίζονται με τα έργα και τους κινδύνους γενικότερα, αλλά και με ειδικές πρακτικές τεχνικές και εργαλεία λογισμικού διοίκησης έργων (MS Project) και διαχείρισης κινδύνων, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα και διαδεδομένα διεθνή πρότυπα διοίκησης έργων και διαχείρισης κινδύνων ISO 21502:2020 (Διοίκηση Έργων), ISO 31000:2019 (Διαχείριση Κινδύνων), PMI PMBOK® Guide.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Μελέτη - Σχεδίαση - Κατασκευή - Έλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Χαμηλής Τάσης (Γ Κύκλος)

Στο πλαίσιο του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Μελέτη – Σχεδίαση – Κατασκευή – Έλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Χαμηλής Τάσης», θα αναλυθούν οι κανόνες και οι διαδικασίες που προβλέπονται από Εθνικά/Διεθνή Πρότυπα και Νόμους σχετικά με τη μελέτη, κατασκευή, τροποποίηση, συντήρηση και τον αρχικό/περιοδικό […]

Εφαρμογή Νέων Τεχνολογιών σε Φορτηγά και Ειδικά Οχήματα

Το παρόν πρόγραμμα παρέχει γνώσεις σχετικές με τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα φορτηγά και ειδικά οχήματα δίνοντας έμφαση στις τεχνολογίες εναλλακτικών καυσίμων, καθώς και στις τεχνολογίες πληροφορικής (ευφυή συστήματα).

Υλοποιώντας την Αλυσίδα Αξίας μέσα από τη Χρήση του ERP Συστήματος SAP S/4 HANA (Β Κύκλος)

Το πρόγραμμα αφορά στην κατάρτιση των συμμετεχόντων στην χρήση του ERP (Enterprise Resource Planning) συστήματος SAP, το οποίο είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα ERP παγκοσμίως. Υλοποιείται με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, περιλαμβάνοντας μελέτη του εκπαιδευτικού υλικού, πρακτική εξάσκηση […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram