Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων – 2ος Κύκλος

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν τα τη μικροβιολογία και τα συστατικά των τροφίμων, τη λειτουργικότητα των συστατικών και τη διατροφική τους αξία, τις μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων , τη νομοθεσία και τις αναλύσεις που απαιτούνται. Αυτές οι γνώσεις είναι απαραίτητες για όσους απασχολούνται ήδη στον κλάδο ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε αυτόν ώστε να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα της συσχέτισης των πρώτων υλών με τα χαρακτηριστικά των τελικών προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Εισαγωγή στην Στατιστική Ανάλυση Δεδομένων (SPSS, Jamovi) – 6ος Κύκλος

Το μάθημα αφορά στις βασικές αρχές που διέπουν τη στατιστική. Δίνεται έμφαση τόσο στην περιγραφική όσο και στην επαγωγική στατιστική. Παρουσιάζονται οι διάφοροι τύποι μεταβλητών και οι αντίστοιχοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να τους περιγράψουμε. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη […]

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σπουδών σε Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες και Μαθηματικά (STEAM) για Εκπαιδευτικούς

Σκοπός του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι η διεύρυνση και επικαιροποίηση της προϋπάρχουσας γνώσης και της εμπειρίας των εκπαιδευόμενων (ομάδες-στόχος) για τις STEM και STE(A)M προσεγγίσεις. Ειδικότερα, η STE(A)M προσέγγιση αποτελεί την πλέον σύγχρονη εκπαιδευτική προσέγγιση στην μάθηση η οποία αξιοποιεί τις […]

Παράκτια διάβρωση: αίτια και βιωσιμότητα στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής

Σκοπός του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων προκειμένου αυτοί να είναι σε θέση να κατανοούν τις διεργασίες της παράκτιας ζώνης, την έννοια της παράκτιας διάβρωσης και την αντιμετώπισή της και να εργαστούν σε θέματα διαχείρισης […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Εισαγωγή και Εφαρμογές σε Καινοτόμες υδροπονικές καλλιέργειες σε θερμοκήπια Διαχείριση και Παραγωγή λαχανοκομικών Προϊόντων

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων αλλά και πρακτικών γνώσεων και την εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν παραγωγή λαχανοκομικών ειδών σε συνθήκες θερμοσκοπίου και καινοτόμα συστήματα υδροπονίας, σε μικρή (ερασιτεχνική) ή επαγγελματική κλίμακα.

Εισαγωγή στην Κλινική Ψυχοπαθολογία – 5ος Κύκλος

Το σεμινάριο αποτελεί μια περιεκτική εισαγωγή στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, η οποία αφορά  τη συστηματική μελέτη των παθολογικών ψυχολογικών βιωμάτων (γνωστικών, συναισθηματικών και συμπεριφορικών). Η Ψυχοπαθολογία περιλαμβάνει την ακριβή περιγραφή και κατηγοριοποίηση όλων των παθολογικών βιωμάτων που οι ίδιοι οι ασθενείς […]

Ανάπτυξη Ψυχαγωγικού Λογισμικού (Game Development)

Το Εκπαιδευτικό  Πρόγραμμα ( “Ανάπτυξη Ψυχαγωγικού Λογισμικού (Game Development)” είναι ένα αυτοτελές εξ αποστάσεως (e-learning) πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) από το 2018-19 και μαθαίνει στους εκπαιδευόμενους να δημιουργούν δικά τους παιχνίδια (video games) για […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram