Γνώσεις και Δεξιότητες Ποιοτικής Αξιολόγησης Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Σκοπός του προγράμματος ''Γνώσεις και Δεξιότητες Ποιοτικής Αξιολόγησης Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων'' είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν ποιοτικά τους οίνους μέσω των απαραιτήτων χημικών αναλύσεων, βελτιστοποιώντας τις γνώσεις τους ή αποκτώντας νέες. Η εκπαίδευση που θα λάβουν οι συμμετέχοντες θα συμβάλλει στη γενική βελτίωση των ελληνικών οίνων στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον της οινοποιίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
•    Απόφοιτους Σχολών Χημείας, Γεωπονίας, Επιστήμης Τροφίμων,
•    Χημικούς Μηχανικούς,
•    Οινολόγους,
•    Αναλυτές σε εργαστήρια τροφίμων,
•    Οινοποιούς,
•    Παραγωγούς Οίνου για ιδία κατανάλωση.

Πολλοί από τους ενδιαφερόμενους ενδέχεται να έχουν λάβει τη θεωρητική κατάρτιση αλλά να μην είχαν την ευκαιρία να εκτελέσουν τις εργαστηριακές ασκήσεις. Με το πρόγραμμα αυτό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα την εκτέλεση των εργαστηριακών ασκήσεων, λαμβάνοντας παράλληλα την ορθή θεωρητική γνώση.

 

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Γαστρονομία και Οίνος: Βασικές Αρχές και Μέθοδοι

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην τέχνη και στην επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυγχάνοντας τη διασύνδεση των θεωρητικών προσεγγίσεών της με την κατανάλωση οίνου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη μεσογειακή και […]

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Τεχνολογίας και Παραγωγής Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών

Σκοπός του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την τεχνολογία παραγωγής αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών και πιο συγκεκριμένα, με την κατεργασία των πρώτων υλών, τις μεθόδους και  τις τεχνικές απόσταξης, την τελική […]

Γαστρονομία και Οίνος

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην τέχνη και στην επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυγχάνοντας τη διασύνδεση των θεωρητικών προσεγγίσεών της με την κατανάλωση οίνου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη μεσογειακή και […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (ΓΣΠ-GIS) στις Γεωεπιστήμες

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (ΓΣΠ-GIS) στις Γεωεπιστήμες» έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες γεωεπιστημόνων. Στόχο έχει την εκμάθηση πρακτικών εφαρμογών για την αντιμετώπιση γεω-περιβαλλοντικών προβλημάτων. Περιλαμβάνει το θεωρητικό υπόβαθρο, απαραίτητο για να κατανοήσει ο εκπαιδευόμενος όλες εκείνες […]

Διατροφή και μη Νεοπλασματικές Παθήσεις του Γαστρεντερικού Συστήματος-Μικροβίωμα

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση του γνωστικού επιπέδου των συμμετεχόντων/ουσών σχετικά με τις γαστρεντερικές παθήσεις και η εκπαίδευση τους στη διάκριση, αναγνώριση και αξιολόγηση των διάφορων γαστρεντερικών νοσημάτων, καθώς και στη διατροφική διαχείριση των περιστατικών με γαστρεντερικές διαταραχές. Ειδικότερα, […]

Χεττιτική Γλώσσα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χεττιτική γλώσσα» έχει ως σκοπό τη διδασκαλία της γλώσσα αυτής που δεν έχει διδαχθεί ως τώρα στην Ελλάδα. Η διδασκαλία του θέματος θα γίνει εκ του μηδενός, άρα το πρόγραμμα είναι κατάλληλο και για όποιον δεν έχει […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2025 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram