Γνώσεις και Δεξιότητες Ποιοτικής Αξιολόγησης Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Σκοπός του προγράμματος ''Γνώσεις και Δεξιότητες Ποιοτικής Αξιολόγησης Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων'' είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν ποιοτικά τους οίνους μέσω των απαραιτήτων χημικών αναλύσεων, βελτιστοποιώντας τις γνώσεις τους ή αποκτώντας νέες. Η εκπαίδευση που θα λάβουν οι συμμετέχοντες θα συμβάλλει στη γενική βελτίωση των ελληνικών οίνων στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον της οινοποιίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
•    Απόφοιτους Σχολών Χημείας, Γεωπονίας, Επιστήμης Τροφίμων,
•    Χημικούς Μηχανικούς,
•    Οινολόγους,
•    Αναλυτές σε εργαστήρια τροφίμων,
•    Οινοποιούς,
•    Παραγωγούς Οίνου για ιδία κατανάλωση.

Πολλοί από τους ενδιαφερόμενους ενδέχεται να έχουν λάβει τη θεωρητική κατάρτιση αλλά να μην είχαν την ευκαιρία να εκτελέσουν τις εργαστηριακές ασκήσεις. Με το πρόγραμμα αυτό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα την εκτέλεση των εργαστηριακών ασκήσεων, λαμβάνοντας παράλληλα την ορθή θεωρητική γνώση.

 

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Γαστρονομία και Οίνος: Βασικές Αρχές και Μέθοδοι

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην τέχνη και στην επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυγχάνοντας τη διασύνδεση των θεωρητικών προσεγγίσεών της με την κατανάλωση οίνου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη μεσογειακή και […]

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Τεχνολογίας και Παραγωγής Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών

Σκοπός του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την τεχνολογία παραγωγής αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών και πιο συγκεκριμένα, με την κατεργασία των πρώτων υλών, τις μεθόδους και  τις τεχνικές απόσταξης, την τελική […]

Γαστρονομία και Οίνος

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην τέχνη και στην επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυγχάνοντας τη διασύνδεση των θεωρητικών προσεγγίσεών της με την κατανάλωση οίνου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη μεσογειακή και […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Οικονομικά της Ανάπτυξης και της Μεγέθυνσης: Πλαίσιο Εφαρμογής και Αποφάσεων

Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων/ουσών στη διερεύνηση των εξελίξεων και των φαινομένων της παγκόσμιας οικονομίας, εξετάζοντας τα αποτελέσματα του Covid-19 και τον ρόλο των κεντρικών τραπεζών και των θεσμών στην προώθηση της ισόρροπης οικονομικής ανάπτυξης και μεγέθυνσης. […]

Web Design and Front End Developer Expertise (Εξειδίκευση σε user interface και experience σχεδιασμό και Front End Development, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Web Design and Front End Developer Expertise» απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με το Web Design και το Web Development, ώστε να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν Websites και Web applications. Αξιοσημείωτο είναι ότι […]

Εκπαίδευση στη Μετάφραση

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση στη Μετάφραση» έχει ως βασικό σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων σχεδιασμού, υλοποίησης και αξιολόγησης ενός μεταφραστικού σχεδίου. Εξετάζει βασικά προβλήματα και συνιστώσες της μεταφραστικής πρακτικής υπό το πρίσμα της θεωρίας στο χώρο των μεταφραστικών σπουδών. Επίσης, […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2025 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram