Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Σκοπός του προγράμματος ''Γνώσεις και Δεξιότητες Ποιοτικής Αξιολόγησης Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων'' είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν ποιοτικά τους οίνους μέσω των απαραιτήτων χημικών αναλύσεων, βελτιστοποιώντας τις γνώσεις τους ή αποκτώντας νέες. Η εκπαίδευση που θα λάβουν οι συμμετέχοντες θα συμβάλλει στη γενική βελτίωση των ελληνικών οίνων στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον της οινοποιίας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
• Απόφοιτους Σχολών Χημείας, Γεωπονίας, Επιστήμης Τροφίμων,
• Χημικούς Μηχανικούς,
• Οινολόγους,
• Αναλυτές σε εργαστήρια τροφίμων,
• Οινοποιούς,
• Παραγωγούς Οίνου για ιδία κατανάλωση.
Πολλοί από τους ενδιαφερόμενους ενδέχεται να έχουν λάβει τη θεωρητική κατάρτιση αλλά να μην είχαν την ευκαιρία να εκτελέσουν τις εργαστηριακές ασκήσεις. Με το πρόγραμμα αυτό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα την εκτέλεση των εργαστηριακών ασκήσεων, λαμβάνοντας παράλληλα την ορθή θεωρητική γνώση.
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Dexiotites.gr