Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Τεχνολογίας και Παραγωγής Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών

Πιστοποιημένο πρόγραμμα επιμόρφωσης από το με θεματολογία

Σκοπός του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την τεχνολογία παραγωγής αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών και πιο συγκεκριμένα, με την κατεργασία των πρώτων υλών, τις μεθόδους και  τις τεχνικές απόσταξης, την τελική επεξεργασία των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και την αξιολόγηση και εμπορία αυτών.
Επιπλέον, με δεδομένη την άρρηκτη σύνδεση της παραγωγής ποιοτικών αλκοολούχων προϊόντων με την κατανόηση των βασικών αρχών που διέπουν τη διαδικασία της απόσταξης, το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τις εφαρμοζόμενες τεχνολογίες, το σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και τη χημική και μικροβιολογική ανάλυση της πρώτης ύλης που θα υποστεί απόσταξη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται και η ποιότητα του τελικού προϊόντος. Επίσης, επιχειρείται η εμβάθυνση σε θέματα που αφορούν τη νομοθεσία των αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών με σκοπό να περιγραφεί το ισχύον νομικό πλαίσιο, καθώς και οι φορολογικοί κανονισμοί που σχετίζονται με την ανάπτυξη των προϊόντων.
Τέλος, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να μεταδώσει συμπυκνωμένη γνώση σε θέματα βιομηχανικής παραγωγής, ανάλυσης, μάρκετινγκ και εμπορίας των αλκοολούχων προϊόντων, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση μέσα από σύγχρονα παραδείγματα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής, καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
• απόφοιτους θετικών επιστημών,
• χημικούς μηχανικούς,
• οινολόγους, οινοποιούς και αποσταγματοποιούς,
• αναλυτές σε εργαστήρια τροφίμων,
• παραγωγούς οίνου και αποσταγμάτων για ιδία κατανάλωση.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα

Άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια με θεματολογία  με πιστοποίηση

Γαστρονομία και Οίνος: Βασικές Αρχές και Μέθοδοι

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην τέχνη και στην επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυγχάνοντας τη διασύνδεση των θεωρητικών προσεγγίσεών της με την κατανάλωση οίνου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη μεσογειακή και […]

Γνώσεις και Δεξιότητες Ποιοτικής Αξιολόγησης Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων

Σκοπός του προγράμματος ''Γνώσεις και Δεξιότητες Ποιοτικής Αξιολόγησης Οίνων - Από τον Τρύγο ως την Ολοκλήρωση των Ζυμώσεων'' είναι να αποκτήσουν οι εκπαιδευόμενοι τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν ποιοτικά τους οίνους μέσω των […]

Γαστρονομία και Οίνος

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην τέχνη και στην επιστήμη της γαστρονομίας, επιτυγχάνοντας τη διασύνδεση των θεωρητικών προσεγγίσεών της με την κατανάλωση οίνου. Ειδικότερα, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη μεσογειακή και […]

Περισσότερα πιστοποιημένα προγράμματα από το

Αυτισμός: Συμπτώματα και Αντιμετώπιση

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αυτισμός: Συμπτώματα και Αντιμετώπιση» σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να προσφέρει γενικές και ειδικές γνώσεις σχετικά με τον αυτισμό, αλλά και να παρουσιάσει αντίστοιχες πρακτικές δεξιότητες. Αποβλέπει στην εξοικείωση των εκπαιδευoμένων με τις διάφορες θεραπευτικές τεχνικές που εφαρμόζονται […]

Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Παιδιά Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διδασκαλία ξένων γλωσσών σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας» απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών που εργάζονται ή σκοπεύουν να εργαστούν σε τάξεις ή με μεμονωμένους μαθητές βρεφικής, νηπιακής και πρώτης σχολικής ηλικίας (1-7 ετών), καθώς και […]

Στο εργαστήρι του Δημήτρη Νόλλα. Το έργο του και η κριτική

Ο Δημήτρης Νόλλας, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους νεοέλληνες πεζογράφους, αντλεί από την μακρόχρονη θητεία του στη λογοτεχνία για να μας παρουσιάσει τη γραφή ως ύψιστο μέσο αυτογνωσίας.. Η πορεία του στα γράμματα, που ξεκινά το 1974 με την έκδοση […]

Προτεινόμενα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με πιστοποίηση πανεπιστημίων 

Πιστοποίηση στα εργαλεία της Google 2022 με μονάδες ECTS μέσω ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τοπικές επιχειρήσεις

Κατακτώντας τη δύναμη του Excel: Ένα πολύτιμο εργαλείο στο εργασιακό περιβάλλον

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο επιμόρφωσης excel με πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Copyright © 2021 - 2024 Company. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
share-square-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram